Nyhet! TORO Rett i Koppen – fem smakfulle nyheter

March 14, 2019

TORO Rett i Koppen relanserer denne vinteren hele porteføljen! I tillegg til et aktualiserende og moderne design lanserer vi 5 nye varianter. Tre av fem nyheter er på suppeformat.

 

TORO Rett i Koppen Tom Kha Gaisuppe er en smaksrik thaisuppe basert på kylling og kokosmelk. Den er krydret med sitrongress, ingefær og koriander som gir en rik smaksopplevelse.

 

TORO Rett i Koppen Gulrotsuppe er en tradisjonell gulrotsuppe med en moderne tvist. Suppen er krydret med ingefær, chili og kokos, noe som gjør smaksopplevelsen svært gjennomført og spennende.

 

TORO Rett i Koppen Bali Nudelsuppe er en eksotisk suppe med en mild smak av curry, ananas, eple, chili og paprika. Suppen en full av nudler for å gi ekstra metthetsfølelse.

 

I tillegg til suppene lanserer vi to smaksbomber fra det asiatiske kjøkkenet i kopp-formatet.

 

TORO Rett i Koppen Thai Curry er en klassiker fra det thailandske kjøkkenet. Nudelretten er basert på kokosmelk og krydret med curry, ingefær og hvitløk.

 

TORO Rett i Koppen Sweet Teriyaki er en vegetarisk rett. Den er stappfull av nudler med søt teriyakisaus for å gi en perfekt metthetsfølelse. Retten har en rund og mild smak der den populære teriyakisausen virkelig får anledning til å skinne!