BigOne

BigOne er stor, skikkelig saftig amerikansk pizza med tykk, luftig og sprø bunn, og massevis av digg fyll.

BigOne pizza passer perfekt når du er keen på noe innmari godt, og vil være sikker på at du blir ordentlig mett.

BigOne har vært nordmenns foretrukne tykkbunnete pizza helt siden 1991, da man var først ut på den norske markedet med denne typen av amerikansk pizza. På den tiden var det bare BigOne American Classic,  men etter hvert kom også en pepperoni- og en ostevariant. BigOne har kontinuerlig lansert nye, spennende og smaksrike varianter, og har i dag en bred portefølje som dekker alle de store pizzasmakene. BigOne American-pizzaene lages på pizzafabrikken på Stranda, i naturskjønne Sunnmøre, og vi er stolte over at vi i så stor grad som mulig bruker norske råvarer.

BigOne sin filosofi er GO BIG OR GO HOME og vi jobber daglig for å levere 100% kompromissløs pizzanytelse. Derfor er det ikke kunstig at BigOne Double Pepperoni er den pizzaen som har mest pepperoni, BigOne Triple Cheese er ostepizzaen med mest ost på og BigOne New York Grilled Steak er pizzaen med mest biff på i hele frysedisken. BigOne er pizzamerket som best skjønner hva den norske mannen vil ha og derfor mangler det aldri noe på våre pizzaer…bortsett fra grønnsaker, for de har ikke noe der å gjøre!

BigOne skal være deilig forutsigbart og pizzaen vår er mange ganger en skikkelig life-saver når du vil ha noe riktig digg uten å anstrenge deg. Bara ta pizzaen ut av esken og folien, stek den i midten av ovnen og etter 15-18 minutter er den klar til å nytes.

BigOne – More of the good stuff!