Saritas

SaritaS tilbyr hele Norge ekte indisk mat, på en enkel og smakfull måte.

Du trenger ikke reise til «Mother India» i Kristiansand for å smake kanskje den beste indiske maten i Norge: I stort sett alle dagligvarebutikker finner du et fargerikt utvalg sauser, tilbehør og ferdigretter. Det skal lite til å imponere venner eller familie med våre produkter, og tips til hvordan du setter prikken over i’en finner du som regel på emballasjen eller vår hjemmeside.

Gründeren bak merket, Sarita, kom til Norge som 5-åring med sin familie og fikk sitt første innsyn i mat og handelsvarer gjennom familiens kiosk. I 1994 åpnet familien en av Norges nå mest kjente indiske restauranter, Mother India, midt i hjertet av Kristiansan. Sarita startet med oppvasken med etter som tiden gikk ble hun et fast inventar på kjøkkenbenken.
I 1999 begynte hun å leke med tanken om å lage indisk ferdigmat som skulle smakte skikkelig indisk, uten kompromisser. To år senere ble selskapet Taste og India etablert og de første testproduksjonene skjedde ved Kristiansand kommunekjøkken. I dag er SaritaS sine produkter å finne på kjøkkenbord over hele landet.

Alle produkter er håndplukket og godkjent av Sarita som kun ønsker deg den beste indiske maten. Råvarer som ikke hører hjemme i indisk mat var nettopp en av årsakene til at Sarita Sehjpal startet merket SaritaS. I dag er hun like kompromissløs når hun velger ut råvarer og ingredienser.

SaritaS er og skal være ekte indisk mat – av Sarita, for norske ganer. Spiser du mat fra SaritaS får du en opplevelse som bringer deg nærmere India, ja du kan nesten smake hvordan vi har gnidd ekte indisk kjærlighet inn i rettene våre.