Italiensk kjøttsuppe

Porsjoner
10

Ingredienser

Fremgangsmåte

Legg byggryn i vann (se emballasjen for hvor lenge de skal ligge).

Kutt alle grønnsakene i terninger.

Bland ut 15 g TORO Kjøttglace Okse per liter kokende vann.

Varm opp olivenoljen i en kasserolle. Ha i løk, selleristang, gulrot, purre og sviss til disse er myke og blanke. Tilsett urter i olje - soltørket tomat og bland godt. Hel over den utrørte kraften og la småkoke i 5 minutter.

Ha i potetterningene og la det koke videre i 10 – 15 min eller til potetene er møre.

Tilsett kjøtt, spekeskinke og aspargesbønner og la det små koke til alt er gjennomvarmet.
Tips; hold tilbake noe av spekeskinken og bruk denne som topping ved servering.

Smak til med soltørket tomat i olje, kjøttglace okse og grovkvernet sort pepper.

Serves sammen med godt brød og raspet ost, f.eks. parmesan.