Stabburet Hamburger – En burger å være stolt av

Fra lansering av vår første hamburger på 70-tallet har vi og markedet vokst enormt. Stabburet selger i dag over 14 millioner hamburgere til storhusholdningsmarkedet per år og er en foretrukket leverandør av burger til profesjonelle kjøkken. Med våre saftige, møre og smakfulle burgere laget av førsteklasses råvarer, skaper vi gode burgeropplevelser for deg og dine gjester.

Stabburet Signature Hamburger

Når kun det beste er godt nok byr Signature Hamburger på vår beste kvalitet med anguskjøtt. 99% kjøttandel for å gi den kresne kunden en premium burgeropplevelse. Passer til: Restaurant, burgerbar, og fast casual som ønsker å tilby kunder den beste og saftigste burgeren!

Signature

Stabburet Beef Hamburger

Server kundene dine en real Beef Hamburger. En tykk og saftig hamburger med hjemmelaget utseende. Tenderformteknologi reduserer steketid og gjør at burgeren krymper mindre. Passer for deg som vil servere kundene høy kvalitet.

Beef

Stabburet Original Hamburger

Den originale burgeren som har satt standarden i det norske burgermarkedet. Hamburgeren har en saftig og ren kjøttsmak, høy kjøttandel og rask steketid. Original siden 1983.

Original

Stabburet Basic Hamburger

En god hamburger som er enkel å steke, gir gode resultater og beholder saftighet over tid. Burgeren er derfor godt egnet som take-away eller til servering av mange mennesker på en gang.

Basic
Stabburet Hambureger Historie

Burgerkvalitet siden 1978

Stabburet har en stolt burgertradisjon og har siden 1978 produsert hamburger i Fredrikstad. Siden oppstarten har Stabburet vært lidenskapelig opptatt av å levere burgere av høyeste kvalitet og vil fortsette å dytte grensene for burger i årene som kommer. Vi stiller strenge krav til råvarer, dyrevelferd, matsikkerhet og produksjon. Som kunde av Stabburet sikrer du deg en trygg leverandør som kan gi kundene dine den samme gode burgeropplevelsen gang etter gang!

Vi har burger til alle kjøkken

Finn en burger som passer din servering. Trykk deg videre til produktkatalogen for å se hele burgersortimentet.

Produktkatalog

Lær hvordan du serverer den perfekte burgeren

Trykk deg videre for å se tilberedningstips for steking av våre burgere Signature, Beef, Original og Basic.

Burgerfilmer